5
Mayıs
2024
Pazar
GAZİANTEP

Askerden 2 aydır haber alınamıyor

Tekirdağ'da vatani görevini yapan ve iznini geçirmek için memleketi Gaziantep'e gelen Hüseyin Atlıoğlu'ndan 2 aydır haber alınamıyor. 

Atlıoğlu, yaklaşık 2 ay önce 10 günlük iznini geçirmek için memleketi Gaziantep'in Araban İlçesi'ne geldi. Burada annesi Hatice Atlıoğlu ile birlikte iznini geçiren Hüseyin Atlıoğlu, izin süresinin bitiminden sonra Gaziantep Otogarı'ndan birliğine uğurlandı. Anne Hatice Atlıoğlu, bir süre sonra oğlunun birliğine teslim olmadığını öğrendi. Durumu yetkili makamlara bildiren anne Atlıoğlu, oğlundan gelecek bir haber bekliyor. 

Anne Hatice Atlıoğlu, kendisinin dul bir kadın olduğunu ve oğlunun bulunması için yardım edecek kimsesi bulunmadığını belirterek, ''Oğlumun bulunması için yetkililerden ilgi bekliyorum. İlgili kurumlara müracaatta bulundum ancak bir sonuç çıkmadı. Oğlum Hüseyin için endişeleniyorum. Çünkü hiçbir sorunu yoktu. İznini geçirdikten sonra cebine harçlığını koydum ve birliğine uğurladım. Ancak, bir süre sonra birliğine teslim olmadığını öğrendim. Nerdedir, başına kötü bir iş mi gelmiştir, bilmiyorum. Bir an önce oğlumun bulunmasını istiyorum'' dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2006 Cuma 14:39:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?