4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Baba torununu, kızı babasını öldürdü

Gaziantep’te babası 49 yaşındaki N.T.’yi 5 kurşunla öldüren 17 yaşındaki Ö.T., “Babamı bana tecavüz ettiği için öldürdüm. Babam kendisinden dünyaya getirdiğim çocuğu öldürüp gömdü. Ondan intikamımı aldım” dedi.

Zeytinli Mahallesi 81'inci Sokak'ta oturan biri kız 7 çocuk babası fabrika işçisi N.T., dün akşam kızı Ö.T. tarafından tabancayla öldürüldü.

Babasını 5 kurşunla öldüren Ö.T., cinayeti ensest ilişki nedeniyle işlediğini ileri sürdü. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Çocuk Polisi’nde psikolog gözetiminde ifadesi alınan Ö.T., babasının kendisine 3 yıl önce tecavüz ettiğini, bunu zaman zaman sürdürdüğünü ve ondan hamile kaldığını söyledi. Dünyaya getirdiği bebeğinden ailesinin de haberi olduğunu savunan Ö.T., “Babam, bebeği doğumdan hemen sonra öldürüp gömdü” iddiasında da bulundu.

Babasının doğumdan sonra da kendisine bir kaç kez tecavüz girişiminde bulunduğunu savunan Ö.T., “Bu nedenle kendisini öldürmeye karar verdim ve tabancasıyla onu vurdum. İntikamımı aldım, pişman değilim” dediği bildirildi.
Hürriyet İnternet / DHA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2007 Cuma 16:15:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?