6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Bağ evi hırsızlarına darbe

Gaziantep'te Şahinbey İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, at arabası ile hurdacılık yapan ve bağ evlerinden hırsızlık yaptıkları öne sürülen 3 kişiyi, çalıntı eşyalarla birlikte yakaladı.

Edinilen bilgiye göre, jandarma bölgesinde bulunan Sarısalkım Mahallesi'nde M.E. isimli bir kişiye ait bağ evinden hırsızlık yapıldığı bilgisini alan jandarma ekipleri, operasyon başlattı. Yapılan soruşturma ve araştırmalar neticesinde, Düztepe Mahallesi'nde ikamet eden ve at arabası ile hurdacılık yapan M.Ç.K. ve H.B. isimli şahısların, M.E.'ye ait bağ evinden eşya çaldıkları belirlendi. Şahısların, bağ evlerinden çaldıkları eşyaları hurdacılık yapan M.S.K.'nın iş yerine getirdiklerini tespit eden ekipler, söz konusu mekana baskın düzenledi. Burada yapılan aramalarda bol miktarda çalıntı mal ele geçirildi. Buzdolabı, televizyon, soba, elektrikli süpürge, bilgisayar, motosiklet ve çeşitli ev eşyalarının bir bölümü sahiplerine teslim edildi.

M.Ç.K., H.B. ve M.S.K. isimli şahıslar da gözaltına alındı. H.B. çıkarıldığı adli makamlarca serbest bırakılırken, M.Ç.K. ve M.S.K. ise sorgularının ardından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mart 2008 Salı 15:32:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?