6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Bakan Aksu'nun Şahinbey temasları

Gaziantep'i ziyaret eden İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Abdulkadir Aksu, Kolejtepe Mahallesinde yeni yapılan Şahinbey Belediyesi hizmet binası ve kültür merkezini ziyaret etti.

Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, Aksu'ya belediye binası ve Kültür Merkezini gezdirdikten sonra ilçe genelinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Başkan Ömer Can, Şahinbey Belediyesi olarak ilçe genelinde mega projeleri hayata geçirdikleri ifade ederek, projelerin tamamlanarak vatandaşımızın hizmetine sunulduğunu söyledi.

Şehitler parkı, Gaziantep Savaş Müzesi, 300 dönümlük Şahinler Vadisi, 5 bin kişilik kapalı spor salonu, suni çim sahalar ve yeşil alanlar hakkında bilgiler veren Can, "Birçok projeyi kendi personelimiz ve kaynaklarımızla yaptık. Şahinbey Belediyesi olarak eğitimden spora ve sağlıktan sosyal projelere her alanda bir çok hizmet yaptık. Bu çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam etmektedir" dedi.

Yeni belediye binası ve Kültür Merkezinden etkilenen Abdulkadir Aksu, yeni belediye binası ve kültür merkesinin Gaziantep'e ve Şahinbey'e yakışır bir yer olduğunu ifade ederek, "Gördüğüm kadarı ile Başkan Ömer Can inanılmayacak kadar büyük eserler gerçekleştirmiş. Bu çalışmalar bizleri çok sevindirdi. Bundan sonra da başarılarının devamını diliyorum. Milletimize hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2008 Pazartesi 11:04:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?