6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Bakan Çelik Gaziantep'te

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik; yapılan reformları arazide, Anadolu'da ve kentlerde pratiğe çevirmek için yoğun bir çalışma başlattıklarını söyledi.

Bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Gaziantep'e gelen Bakan Faruk Çelik, ilk olarak Vali Süleyman Kamçı'yı makamında ziyaret etti. Tören mangasına selam veren Çelik, daha sonra Valilik Şeref Defteri'ni imzaladı. Çelik burada ziyareti ile ilgili açıklamalarda bulunarak, "Bildiğiniz gibi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı olarak geçtiğimiz yasama yılında çok önemli reformlara ve çalışmalara imza attık. Bunların arazide, Anadolu'da, şehirlerimizde pratiğe dönüşmesi konusunda yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Bu yasama döneminde gerçekleştireceğiz" dedi.

Çelik, bölgede yapılan bütün çalışmaları bizzat yakından takip ettiklerini belirterek, "Sosyal Güvenlik Kurumu, İş-Kur ve Çalışma Bölge Müdürlüğümüz bünyesinde olup bitenleri, ihtiyaçlarını ve arkadaşlarımızın çalışmalarını bizzat yerinde görmek istiyoruz. Bunun yanında İş-Kur bünyesinde yürüttüğümüz iş gücü programları çerçevesinde Türkiye'nin dört bir tarafında yaygın bir şekilde mesleki eğitim kursları düzenleniyor. Bunlar artarak devam edecektir. Bunlardan biri de Gaziantep'te gerçekleştiriliyor"
diye konuştu.

Vali Süleyman Kamçı ise Bakan Çelik ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek, "İlimizde sosyal güvenlik ile ilgili konular bakanımız ve ekibi tarafından masaya yatırılacaktır" dedi.

Vali Süleyman Kamçı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'e Zeugma'yı tanıtan kitapçık hediye etti.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2008 Perşembe 10:54:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?