6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Bakkalı 3. defa soydular

Gaziantep'te 3. kez soyulan bir bakkal dükkanına duvarı delerek giren hırsızlar, para ve sigara bulamayınca zeytin yağı ve çocuk bezi çaldı. 

Edinilen bilgiye göre, Beylerbeyi Mahallesi'nde Beykent TOKİ Konutları'nda bulunan Yasin Mercan'a ait bakkal dükkanına gece geç saatlerde gelen kişi ya da kişiler arka taraftan iş yerine girmeye çalıştı. 

Tornavida ve levye kullanan hırsızlar, duvarı delerek içeri girdi. Rafları ve çekmeceleri karıştıran kimliği belirsiz şahıs veya şahıslar, burada para ve sigara bulamayınca zeytin yağı ve çocuk bezi çaldı. Hırsızlar çaldıkları malzemelerle birlikte açtıkları delikten tekrar çıkarak kaçtı. Sabah saatlerinde iş yerine gelen çalışanlar durumu fark etti. 

İş yeri sahibi Yasin Mercan, gece sigara ve kasada bulunan paraları iş yerinde bırakmadığını belirterek, "İş yerimize 3. kez hırsızlar girdi. Daha önce de olayı jandarmaya bildirdik ancak zanlılar bir türlü yakalanamıyor. İş yerinde değerli hiçbir eşya bırakmamamıza rağmen hırsızlar yine de giriyor. Ancak buradan eli boş çıkıyorlar. Bugünkü hırsızlık olayında zeytin yağı, çocuk bezi ve birkaç küçük eşya alınmış. Çalınan eşyalardan çok duvarda ve raflarda meydana gelen hasar bize daha pahalıya mal olacak" dedi. 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

iha
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2008 Çarşamba 12:04:43
Güncelleme :24 Aralık 2008 Çarşamba 12:55:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?