4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Balık hali inşaatı tamamlanıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin Binevler'de başlattığı "Yeni Balık Hali" çalışmalarında sona yaklaşıldığı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Tabakhane mevkiinde bulunan eski balık halinin yerine Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Binevler'de başlatılan çalışmaların devam ettiği belirtildi. 19 Nisan 2007 tarihinde ihalesi yapılan ve 17 Mayıs 2007 tarihinde temeli atılan Yeni Balık Hali İnşaatında sona yaklaşıldığı kaydedilen açıklamada, balık satışı, sebze reyonları, pişirme bölümü ve sosyal alanlardan oluşan çalışmanın sürdürüldüğü ifade edildi.

Balık Hali'nin 3 kısımdan oluşmakta olduğunun dile getirildiği açıklamada, planda orta bölümde balık satışının yapıldığı 14 dükkan, yan bölümlerde yer alan 5 adet sebze reyonu ve 2 pişirme bölümleri ile vatandaşların dinlenebileceği alanların yer aldığı inşaatın ve çevre düzenlemesinin yılbaşından önce bitirilmesinin planlandığı bildirildi.

Açıklamada, Aralık ayında hizmete geçmesi planlanan "Balık Hali" ile Gaziantepliler'in daha temiz ve sağlıklı bir ortamda hizmet sunulan bir mekana kavuşmalarının sağlanmış olacağına dikkat çekildi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2007 Perşembe 17:54:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
LEADER IP: 62.248.24.xxx Tarih : 16.11.2007 09:35:21

eskisinin nesi vardı... aynısını buraya yapılıyor yine evlerin içine..