6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Baltaş yeni konutlarını görücüye çıkarttı

B Holding bünyesinde faaliyet gösteren Baltaş İnşaat tarafından Büyükçekmece ve Marmara Denizi'nin eşsiz manzarasına hakim bir noktada kurulan Gölşehirevleri, site içi sosyal alanları ve detaylı peyzaj mimarisi ile stresten uzak huzurlu bir yaşam sunuyor.


Bu yıl Gaziantep'te ilk kez düzenlenen ve gayrimenkul sektör temsilcileri ile alıcıları buluşturan Konut ve Emlak Fuarı'nda stant açan Baltaş, emlak ve konut alıcılarının ilgi odağı oldu. 60'dan fazla firmanın stant açtığı fuarda Baltaş, orta ve üst gelir gurubundaki vatandaşları konut sahibi yapma iddiasıyla inşa ettiği 806 konutu yüzde 100 oturuma hazır hale getirerek görücüye çıkarttı. TEM ve E-5'e yakınlığı ile dikkat çeken Gölşehirevleri, konut alıcılarına eğitim kurumları, alışveriş merkezleri ve iş alanlarının merkezinde şehir yaşamından kopmadan, şehir karmaşasından uzak ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor.


Modern mimari, yetişkinler ve çocuklar için açık yüzme havuzları, çok amaçlı spor tesisleri, sauna, soyunma ve duş odaları, özel tasarım yapay göletli peyzaj, çocuk oyun parkı, bahçe keyfi için süs havuzu, kamelyalar, kafeterya, yürüyüş yolları ve açık otoparklar Gölşehirevleri'nde sizler için hazırlanan sosyal donatıların sadece bir kısmını oluşturuyor.


Gölşehirevleri, 98, 105, 134 ve 138 metrekarelik dairelerde hazır laminat mutfak dolapları, doğayla uyumlu hermetik kombi, ıslak seramik zemin, ebeveyn yatak odası banyosu, alüminyum balkon korkulukları, Amerikan panel kapılar, çelik kapı, ısı camlı PVC doğrama, kameralı güvenlik sistemi, alçı sıva ve su bazlı plastik boya, salon ve odalarda laminat parke, siteye özel su deposu ve jeneratör, merdiven ve kat holü renkli mermer, bin kanal kapasiteli merkezi uydu sistemi ile yaşamınıza konfor katacak.Gölşehirevleri'nde son deprem yönetmeliklerine uygun zemin etüdü, radye-jeneral temel kalıp sistemi, dış cephe montalama, ısı ve ses yalıtımı, 24 saat aktif güvenlik porsoneli ile kameralı güvenlik sistemi ve çevre aydınlatması, site giriş - çıkış kapısından her daireyle telefon bağlantısı ve site içi kolay ulaşım ile güvenliği ve kaliteyi bir arada yaşayabileceksiniz.


Sanayi Odası M1 Fuar Merkezi'nde açılan ve önceki gün sona eren Konut ve Emlak Fuarı'nı çok sayıda kişi gezerken Baltaş'ın standı da ziyaretçi akınına uğradı. Fuarda, birçok konutun satışı için ön görüşmeler yapılırken, Baltaş yetkilileri, İstanbul Büyükçekmece'deki konutların satışı İstanbul Satış Ofisi'nin yanı sıra MB Holding'in Gaziantep'teki merkez ofisi ile de irtibata geçilebileceğini belirttiler.

..
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2008 Pazartesi 14:18:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?