6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Bardaki tartışma sokakta kavgaya dönüştü

Gaziantep'te bir barda meydana gelen tartışma sokak ortasında kavgaya dönüştü. Silahların kullanıldığı kavgada barda çalışanlardan birisi öldü, diğeri yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, Atatürk Bulvarı'ndaki bir barda çalışan Arif Gürgün ve Aziz C. ile müşteriler Muhittin ve Abdullah Y. arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın yatıştırılması üzerine müşteriler Muhittin ve Abdullah Y. bardan ayrıldı. Barda çalışan Arif Gürgün ve Aziz C. de işlerini bitirdikten sonra barı kapatarak, Akdere Mahallesi'ndeki evlerine gitmek için yola çıktı.
 
Bar çalışanlarını takip eden Muhittin ve Abdullah Y., Akdere Mahallesi 51 Nolu Sokak'ta Arif Gürgün ve Aziz C. ile karşılaştı. Taraflar arasında çıkan kavgada tabanca ile ateş edilmesi sonucu Arif Gürgün ve Aziz C. ağır şekilde yaralandı. Muhittin ve Abdullah Y. olay yerinden uzaklaşırken, yaralılar ambulansla Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Arif Gürgün, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. 

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, firari şahısları yakalamak için çalışma başlatırken, olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2008 Cuma 12:14:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?