6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Barodan Ömer Can'a plaket

Gaziantep Baro Başkanı Aziz Canatar, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can’ı makamında ziyaret ederek, Baro Lokali’ne yaptığı desteklerden dolayı Başkan Ömer Can’a plaket verdiler.

Ziyarette bir açıklama yapan Gaziantep Baro Başkanı Aziz Canatar, Başkan Ömer Can’ın ilçe genelinde bir çok büyük projeye imza attığını ve yapılan çalışmaları beğeniyle karşıladıklarını söyledi. Kavaklık Parkı içinde bulunan Baro Lokali’nin kapı ve pencerelerinin daha önce alüminyum olduğunu belirten Canatar, “Başkan Ömer Can nostaljiyi yaşatmak için lokalimizin kapı ve pencerelerini ahşaptan yaptırdı. Lokalimiz güzel bir görünüme kavuştu. Bu nedenle verdiği bu desteklerden dolayı kendilerine tüm üyelerimiz adına teşekkür ediyor, günün anısına bu plaketi sunuyoruz” dedi.

Ziyaretlerinden dolayı büyük memnunluk duyduğunu ifade eden Başkan Ömer Can ise, göreve geldikleri günden bu yana sivil toplum örgütleri ile fikir alışverişi içinde olduklarını ve imkanlar çerçevesinde yardımcı olduklarını söyledi. Başkan Can, “Baro Lokali sosyal alanda hizmet mekanlarımızdan biridir. Burasının kapı ve pencerelerinin bu yapıya uygun olmadığını düşünerek, nostaljiyi yaşatmak için ahşap kapı pencerelerle değiştirerek katkıda bulunduk” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2008 Salı 11:41:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?