6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Başkan Can, MÜSİAD üyeleriyle buluştu

Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can kısa adı MÜSİAD olan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Gaziantep Şubesi yönetim kurulu üyelerine belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi.


Başkan Ömer Can, MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen ve AK Parti Gaziantep milletvekili Mehmet Erdoğan'ın da bulunduğu kaynaşma yemeğinde MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Sadullah Tayşi ve yönetim kurulu üyelerinin daveti üzerine sinevizyon eşliğinde belediye çalışmalarını anlattı.
MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Sadullah Tayşi, yaptığı açılış konuşmasında, MÜSİAD olarak kendilerinin ve üyelerinin yerel yönetimlerin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can'ın da göreve geldiği günden bu yana birçok başarıya imza attığını belirtti. Tayşi, üyelerinin belediye çalışmaları hakkında daha geniş bilgilenmelerini sağlamak amacı ile Başkan Can'ı davet ettiklerini söyleyerek katılımından dolayı Can'a teşekkür etti.


“Göreve geldiğimizde ilk olarak gelir kaynaklarına sahip çıktık ve bu kaynakları doğru kullanma ile hizmet atağına başladık” diyerek sözlerine başlayan Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can ise, Belediye olarak yaptıkları hizmetleri başlıklar halinde açıklayarak yapılan hizmetin her zaman az olduğunu ve hedefi büyüterek çalışmaya devam ettiklerini ifade etti. Başkan Ömer Can, Kolejtepe Mahallesinde yapılan yeni belediye binası ve kültür merkezi, kentsel dönüşüm çalışması, yapılan mega parklar, TOGEM çalışması, Şehitler Parkı, Savaş Müzesi, yapılan duble yollar ve tarihi yapıların etraflarının açılması konularında bilgiler vererek, her alanda vatandaşların yaşamı kolaylaştırmak için çalışmaların sürdürüldüğünü söyledi.


Başkan Ömer Can, ayrıca hiçbir siyasetçinin yapmadığı bir şeyi yaptıklarını söyleyerek, belediye başkanı olduğu günlerde hemen yıllardır seçimden seçime gidilen kenar semtlere gittiklerini ve hizmet akışını da kenar semtlerden merkeze doğru yapmaya başladıklarını belirtti.

..
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2008 Salı 10:34:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?