6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Başkan Can biriketçileri ağırladı

Gaziantep Briketçiler Odası Başkanı Mehmet Hayri Atar, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can'ı makamında ziyaret ederek, yeni belediye binası ve kültür merkezinin hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, briketçi esnafına yaptığı desteklerden dolayı teşekkür etti.

Yeni belediye binası ve kültür merkezinin hayırlı olmasını ve başarılarının devamını dileyen Gaziantep Briketçiler Odası Başkanı Mehmet Hayri Atar, ilçe genelinde yapılan hizmetlerin devam etmesinin en büyük arzuları olduğunu ifade ederek, "Her zaman odamızın yanında oldunuz ve desteklerinizi esirgemediniz. Yapılan çalışmalarla sizlerinde yardımıyla halkımızı ve esnafımızı rahatlatacağız” dedi.

Ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can da, “Göreve geldiğimiz günden bu yana milletimize hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Hizmet verirken de hiçbir siyasi ayrım yapmadık ve yapmayacağız. Şehrimizin her mahallesindeki sorunu kendi sorunumuz bilerek her bölgeye eşit bir şekilde hizmet götürdük ve götürmeye devam ediyoruz. Briketçi esnafına da Aslanlıbel yolu ve Dutluk duble yol çalışmamızda bizlere gösterdiği kolaylıklardan dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.

Başkan Ömer Can, briketçi esnafının mevcut yerlerinin artık şehir içinde kaldığını belirterek, kendileri için yeni bir alan oluşturarak rahat çalışmaları gerektiğini ve bu konuda üzerlerine düşen ne olursa yapacaklarını söyledi. Başkan Can, yeni belediye binası ve kültür merkezini 18 milyon harcama ile 18 ay gibi kısa sürede tamamlayarak halkın hizmetine sunduklarını da sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2008 Çarşamba 12:37:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?