6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Başkan Can çalışmaları izledi

Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, bölgenin en büyük kültür parkı özelliğine sahip olan ve yapımı devam eden Şehir Parkı’ndaki çalışmaları inceledi.

Proje mimarı Mehmet Alper ile birlikte incelemelerde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, projenin tüm donatıları ile tamamlanarak Şubat ayı itibari ile halkın hizmetine sunulacağını söyledi.

Karataş yolu üzerinde engebeli bir arazi üzerinde yapımı devam eden 300 dönümlük Şehir Parkı’nda çarşı, amfi tiyatro, Aqua park ve kafeteryaların inşaatları hızlı bir şekilde devam ediyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Ömer Can, “Belediyemizce yapımı devam eden ve 300 dönümlük bir alana sahip olan şehir parkımız hem büyüklük hem de yapısı itibari ile Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük parkı konumundadır. Projenin mimarı Mehmet Alper ile birlikte şehir parkındaki çalışmaları yerinde incelemek eksiklikleri ve muhtemel olabilecek değişiklikleri görüşmek için incelemelerde bulunuyoruz. Burada yapılan parkımız sadece ağaçlandırma alanı değil, bir çok donatıyı içinde barındırıyor. Buradaki çarşı, aqua park, amfi tiyatro, kafeteryalarda çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam etmektedir. Projemiz Şubat ayı itibari ile tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacak. Biz söz verdik sadece Şahinbey için değil, Gaziantep halkı için ve geleceği için çalışıyoruz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2008 Salı 10:42:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?