6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Başkan Can'a 'Hayırlı olsun' ziyareti

Gaziantep Minibüsçüler Odası Başkanı Fikri Subaşı ve yönetim kurulu üyeleri, yeni belediye binası ve kültür merkezinin hayırlı olması dilekleri için Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can'ı makamında ziyaret ettiler.


Minibüsçüler Odası Başkanı Fikri Subaşı, Kolejtepe Mahallesi'nde modern ve kullanışlı bir belediye binası ve çok amaçlı bir kültür merkezi yaparak halkın hizmetine sunduğu için Başkan Ömer Can'a teşekkür ederek, "Şahinbeylilere hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Subaşı, iİlçe genelinde Başkan Can'la birlikte büyük projeler gerçekleştirildiğini bununda gözle görülür bir şekilde olduğunu ifade ederek, her türlü çalışmalarında yanlarında olduklarını kaydetti.

Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can ise, ziyaretlerden dolayı büyük memnunluk duyduğunu belirterek, Şahinbey'in tek kişinin aklı ile yönetilmeyecek kadar büyük olduğunu bu nedenle yapılan her türlü projede ilgili sivil toplum örgütleri ile fikir alışverişinde bulunduklarını belirtti.

Başkan Can, "Belediye binamızı ve kültür merkezimizi modern, kullanışlı ve çok amaçlı olarak inşa ettirdik. Kültür merkezimizde yapılan salonları sivil toplum örgütlerinin ve okulların toplantı, seminer, tiyatro ve konser gibi etkinliklerini gerçekleştirmeleri için tahsis ettik" diye konuştu.

..
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2008 Salı 10:21:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?