6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Başkan Can'a hayırlı olsun ziyaretleri

Gaziantep Özel Halk Otobüsleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Basri Dündar ve Yönetim Kurulu Üyeleri Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can'ı makamında ziyaret ederek, yeni hizmet binasının hayırlı ve uğurlu olmasını dilediler.


Ziyarette konuşan Gaziantep Özel Halk Otobüsleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Basri Dündar, yeni yapılan belediye binası ve kültür merkezinin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek, böyle bir kompleksin Şahinbey ilçesi için gerekliliğini söyledi. Dündar, yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Ömer Can'a teşekkür ederek, her zaman destekçileri olacağını belirtti.


Başkan Ömer Can ise, her kesimden insana hizmet etmek için çalıştıklarını ifade ederek, "Yeni belediye binamız ve kültür merkezimiz milletimize hayırlı uğurlu olsun. Bizim milletimiz her şeyin en iyisine layık. Eğer siz yönetim olarak çalışmalarınızla milletin önünde gidemiyorsanız, millet sizi ezer ve bildiği gibi yapar. Sonuç Şahinbey'de dört yıl önceki gibi olur. Biz yönetici olarak milletimizin ihtiyaçlarını ondan önce görmek, onun ihtiyaç duyduğu günden önce kendisine kazandırmak için çalıştık. Herkesimden insanımıza hizmet etmek temel politikamız olmuştur. Aslanlıbel, Dutluk, Yeşilkent ve Kilis yolunda yaptığımız duble yol çalışması ile şoförlerimizin sürüş rahatlığını sağladık. Bizler hakkıyla hizmeti vatandaşımıza sunarak, ekonomiyi, eğitimi ve toplumsal barışı konuşmalıyız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2008 Pazartesi 11:10:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?