6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Başkan Can'a Türk Bayrağı hediye

Şahinbey Belediyespor ve Ankara Karagücüspor Ampute Futbol Takımları, Şahinbey'in şehit edilişinin 88. yıldönümü anısına yarın yapılacak olan dostluk maçı öncesi, Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can'ı ziyaret ettiler.

28 Mart Şahinbey'in şehit edilişinin 88. yıldönümü dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarette bir konuşma yapan Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, "Bugün ülkemizin değişik bölgelerinden vatan ve bayrak uğrana 6 bin 317 şehit veren gazi şehrimizde, siz gazilerimizi aramızda görmek bizleri onurlandırdı. Yapılacak dostluk maçında kaynaşma sağlanacaktır. Her ne olursa olsun hayat devam ediyor ve insanımız ayrı kulvarlarda ülkemiz için mücadeleye devam ediyor. Karşılaştığımız zorluklar karşısında azimli ve kararlı olmak gerekiyor. Bu milletin evlatları dünyanın en zeki kişiliğine sahiptirler" diye konuştu.

Ziyaret sonrasında, Ankara Karagücüspor oyuncuları gösterilen misafirperverlikten dolayı Başkan Ömer Can'a teşekkür ederek, hediye verdiler. Oyuncular, gazi şehre yakışan en iyi hediyenin, Türk Bayrağı olduğunu belirterek, Can'a büyük bir Türk Bayrağı hediye ettiler.

.
Yayın Tarihi : 27 Mart 2008 Perşembe 16:27:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?