5
Mayıs
2024
Pazar
GAZİANTEP

Başkan Can'dan gece ziyareti

Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, 19 Mayıs kutlamaları kapsamında Çanakkale ve İstanbul gezisine gönderilen öğrencilerden Sülbiye Kuş'u gece evinde ziyaret etti. Ziyarete Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Haz ve Lebriz Keçeci Güzelbey de katıldı.


Sülbiye Kuş, Başkan Ömer Can'a kendilerini Çanakkale ve İstanbul gezisine gönderdiği için teşekkür ederek, orada gördüklerini anlattı. Sülbiye Kuş'un babası Mehmet Ali Kuş ise, Başkan Ömer Can'a kendilerini evlerinde görmekten mutluluk duyduğunu ve çocuklarını bu geziye gönderdiği için teşekkür etti.
Başkan Ömer Can, 19 Mayıs kutlamaları kapsamında Şahinbey Belediyesi'nce geçen yıl 40 bu yılda 33 başarılı ve maddi durumu iyi olmayan ilköğretim okulu öğrencisini Çanakkale ve İstanbul gezisine gönderdiklerini ifade ederek, bu projenin her yıl devam edeceğini belirtti. Can açıklamasında, "Biz düz adam istemiyoruz, vizyonu ve gönlü açık çok yönlü sosyal insanlar istiyoruz. Düzenlenen bu gezide hem imkanı olmayan başarılı öğrencilerimizi ödüllendirmek hem de çocuklarımızın kendilerine olan özgüvenlerini sağlamak ve dünya görüşleri bu yaşta açılmasını sağlamak maksadıyla düzenliyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2008 Pazartesi 12:18:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?