5
Mayıs
2024
Pazar
GAZİANTEP

Başkan Güzelbey çocukları ağırladı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, ÇEKÜL Vakfı ve Gaziantep Mimarlar Odası işbirliği ile düzenlenen "Bana Kendimi, Bana Kentimi Tanıt" konulu eğitim çalışması, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen toplantı ile başladı.

Gaziantep'te 6 ilköğretim okulu ve 25 öğrencinin oluşturduğu eğitim kapsamında, çocuklara kentlilik bilincinin kazandırılması ve yaşadıkları kentin doğal, kültürel zenginliğini öğrenmeleri amaçlanıyor. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, çocuklarla bir süre sohbet ettikten sonra Gaziantep hakkında tanıtıcı bir sunum yaptı.

Belediyenin kente ve özellikle çocuklara yönelik faaliyetlerinden bahseden Güzelbey, "Yeşili olmayan okullara ağaç dikin, ne kadar fidan isterseniz, ne kadar destek isterseniz vereceğim" dedi.

Öğrencilerle beraber yemek yiyen Güzelbey, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Daha yeşil bir Gaziantep için fidan dikecekleri bir alan isteyen öğrenciler ise, amaçlarının yaşadıkları kenti tanımak, kentin daha da güzelleşmesi için projeler hazırlamak ve edindikleri bilgileri arkadaşları ile paylaşmak olduğunu söylediler.

.
Yayın Tarihi : 27 Mart 2008 Perşembe 17:26:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?