6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Başkan Güzelbey'e plaket

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, itfaiye teşkilatına sağladığı katkılardan dolayı plaketle ödüllendirildi.

İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Karakuş ve bir grup itfaiye personeli tarafından ziyaret edilen Başkan Güzelbey, itfaiye teşkilatına büyük önem verdiklerini belirtti.

Güzelbey, Gaziantep'in son zamanlarda ciddi yangınlarla karşı karşıya kaldığını ve itfaiye teşkilatının bu yangınlarda çok başarılı bir çalışma sergilediğini kaydederek, "Arkadaşlarımı göstermiş oldukları başarılı çalışmalardan dolayı kutluyorum. İtfaiye teşkilatının güçlendirilmesi için ne gerekiyorsa yaptık. Her türlü desteği de vermeye devam ediyoruz" dedi.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Karakuş da, Türkiye'de itfaiyeciliğin gelişmesinin belediye başkanlarına bağlı olduğunu ifade ederek, "Başkanımız Asım Güzelbey'e bize verdiği desteklerden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Onun için de kendilerini plaketle ödüllendirmeye karar verdik" diye konuştu.

Konuşmaların ardından İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Karakuş, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey'e plaketini verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2008 Pazartesi 17:37:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?