6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Başkan Güzelbey'in bayram mesajı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Gazianteplilerin Ramazan Bayramı'nı kutlayarak, "Her zaman insanlarımızın huzur ve memnuniyeti için çalışıyoruz" dedi.

Başkan Güzelbey, yaptığı yazılı açıklamada, "Bir mübarek Ramazan Bayramı'na daha ülkemiz genelinde olduğu gibi cennet yurt köşesi Gaziantepimizde de huzur ve güven ortamı içinde birlikte ulaşmış bulunuyoruz. Karşılıklı saygı ve sevginin, hoşgörünün ve sosyal yardımlaşma duygularının en yoğun olarak yaşandığı bayramlarda, aynı duyguların sevgi ve saygı ile büyüyerek en üst seviyeye ulaştığı bu bayramı milletçe kenetlenerek idrak edeceğiz" dedi.

Dini bayramların yaşlıların, hastaların, yoksulların ve her çeşit yardıma ihtiyacı olanların hatırlanması ve onların gönüllerinin hoşnut edilmesi bakımından da büyük önem taşıdığını kaydeden Güzelbey, "Siz değerli hemşehrilerimizin, huzur ve güven ortamı içinde bayramlarını geçirebilmeleri için Büyükşehir Belediyesi olarak gereken tüm önlemleri almış bulunmaktayız. Mübarek Ramazan Bayramı nedeniyle görevlerinin başında bulunanlara içtenlikle sevgilerimi iletirken, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Atatürk ve silah arkadaşlarıyla, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için görevlerinin başında kaybettiğimiz tüm şehitlerimizi de rahmetle ve şükranla andığımızı belirtmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Yaklaşık 4.5 yıldır Gaziantep'e hizmet için gönül ve emek verdiklerini ifade eden Güzelbey, "Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde çalışmalar yapan belediyemiz, belediyeciliği yalnızca altyapı, imar olarak algılamamakla birlikte bu konularda da çok hassas davranmaktadır. Kısacası her alanda her zaman insanlarımızın huzur ve memnuniyeti için çalışmalarda bulunuyor, gücümüzü ise her şeyin en iyisine layık olduğunu düşündüğümüz siz değerli hemşehrilerimizden alıyoruz" dedi.

Güzelbey, Ramazan Bayramı'nın tüm insanlığa, ülkeye ve Gaziantep'e barış, huzur ve mutluluk getirmesini diledi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2008 Cumartesi 14:40:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?