6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Başkan Kızıl'dan basına iftar yemeği

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, basın mensupları ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Tuğcan Otel'de düzenlenen iftar yemeğine Kızıl'ın yanı sıra, Gaziantepspor Basın Sözcüsü Mehmet Kızıl, Asbaşkan Bilal Çeker ve yönetim kurulu üyeleri ile birçok basın mensubu katıldı. İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, birlik beraberlik çağrısında bulundu. Sezona iyi transferlerle çok iyi bir şekilde başladıklarını, Fenerbahçe ve Ankaraspor karşılaşmalarını kazanarak iyi bir çıkış yakaladıklarını belirten Kızıl, ''Sezona çok iyi bir şekilde başladık.

İlk 2 hafta rakiplerimize puan kaptırmadık. Yaptığımız transferler takıma çok katkı sağladı. Bundan sonra da umarım bu şekilde devam ederiz'' dedi.

Birlik olunduğu sürece Gaziantepspor'un çok daha iyi yerlere geleceğini ifade eden Kızıl, kendisinin ve yönetimin de hataları olabileceğini belirterek, ''Benim de hatam olsa, yönetimin de hataları olsa, bunlar açıkça ortaya konulmalıdır. Bizim için öncelikli konu Gaziantepspor'un başarısıdır. Gaziantepspor söz konusu olduğunda her şey geride kalır. Gaziantep'in ismini dünyaya duyuran bir ekibin başında olmanın sorumluluğunu taşıyorum. Ben evimde televizyon izlerken Gaziantep ismini duyunca inanın duygulanıyorum. Benim gibi düşünen, Gaziantep'i ve Gaziantepspor'u seven herkes de sorumluluk içinde hareket etmeli. Gaziantep'e ve Gaziantepspor'a zarar gelmemesi için herkes elinden geldiğince gayret göstermelidir'' şeklinde konuştu.

Gecenin sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kızıl, daha önce Gaziantepspor'a katkısı olmuş eski sporcuların tümüne kombine bilet vereceklerini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2008 Cuma 11:56:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?