6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Başkan Ömer Can öğrencilerle buluştu

Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can ve enerji verimliliğini simgeleyen ENVER, Melike Alevli İlköğretim Okulu öğrencileri ile bir araya geldi.

Öğrencilere ENVER baskılı tişörtler ve şapkalar hediye edildi.

Enerji Bakanlığı ile ortaklaşa yürüttükleri Enerji Verimliliği Projesi kapsamında ENVER ile birlikte Melike Alevli İlköğretim Okulu öğrencileri ile bir araya gelen Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, ENVER'in 'enerji verimliliği' anlamına geldiğini belirtti ve dünyadaki enerji kaynaklarını tasarruflu kullanmak gerektiğini söyledi.

Can, öğrencilere yaptığı konuşmada, "Sizlerin daha iyi bir ortamda, daha iyi koşullarda okuyabilmesi için çalışıyoruz. Çocuklarımızın geleceği bizim için çok önemli. Sizlerin gelecekte çok daha güzel bir ülkede, çok daha kalkınmış, çok daha zengin bir ülkede yaşayabilmeniz bizim en büyük idealimiz" dedi.

Melike Alevli İlköğretim Okulu'nun daha önce çok kötü durumda olduğunu hatırlatan Can, "Şimdi çok güzel bir okulda okuyorsunuz. Sizin gibi güzel çocuklara güzel bir gelecek hazırlamak en önemli görevimiz" şeklinde konuştu.

Enerji ve su kaynaklarını tasarruflu kullanmak gerektiğini vurgulayan Başkan Ömer Can, daha sonra öğrencilere ENVER ile birlikte içinde ENVER baskılı tişört ve şapkaların bulunduğu çantaları hediye etti.

Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2008 Cuma 15:27:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?