6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Başkan'dan bayram mesajı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, yayınladığı mesajla Kurban Bayramı'nı kutladı. 

Güzelbey, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, "Bir Mübarek Kurban Bayramına daha, ülkemiz genelinde olduğu gibi siz değerli Gaziantepli hemşehrilerimizle, huzur ve güven ortamı içinde birlikte ulaşmış bulunuyoruz. Karşılıklı saygı ve sevginin, hoşgörünün ve sosyal yardımlaşma duygularının en yoğun olarak yaşandığı zamanlardır bayramlar. Aynı duyguların sevgi ve saygı ile büyüyerek en üst seviyeye ulaştığı bu bayramı milletçe kenetlenerek idrak edeceğiz" dedi.
Dini bayramların; yaşlıların, hastaların, yoksulların ve her çeşit yardıma ihtiyacı olanların hatırlanması ve onların gönüllerinin hoşnut edilmesi bakımından büyük önemi bulunduğunu kaydeden Güzelbey, mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Siz değerli hemşehrilerimizin, huzur ve güven ortamı içinde bayramlarını geçirebilmeleri için Büyükşehir Belediyesi olarak gereken tüm önlemleri almış bulunmaktayız. Kurban Bayramının insanlığa, ülkemize ve halkımıza barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Bu duygularla, tüm Gaziantep halkının, mübarek Kurban Bayramlarını içtenlikle kutluyor, sağlık ve mutluluk içinde, nice huzurlu günlere hep birlikte ulaşmayı temenni ediyorum."

iha
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2008 Cuma 19:01:40
Güncelleme :5 Aralık 2008 Cuma 20:12:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?