4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Başkandan hediye yağmuru

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, belediyede çalışan bayan personele hediye verdi.

Meclis Salonu’nda düzenlenen hediye töreninde bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, ekip ruhu ve katılımcılığı ön planda tutarak hizmet üretmeye çalıştıklarını söyledi.

Güzelbey, Gaziantep’e hizmet etmek için tüm çalışanlarının fedakarca ve özverili şekilde uğraş verdiklerini belirterek, "Bir milyon nüfusa sahip kenti yönetmek kolay değil. Sorunlarla yoğun şekilde uğraşıyoruz. Ekip ruhuna önem verdiğimiz sürece yapamayacağımız şey yoktur ve üstesinden gelemeyeceğimiz sorun olamaz" dedi.

İnsana, eğitime ve sosyal alanlara yatırımı ön planda tuttuklarını kaydeden Güzelbey, şunları söyledi:

"Ülkemizde kadınların, her alanda daha aktif ve etkin olmaları gerektiğine inanıyorum. Gelişmiş toplumlarla herkes her işi yapıyor. Bir işi yaparken bu kadın işi yok erkek işi diye ayrım yapılmıyor. Bizim ülkemizde de işlerin aynı şekilde yürütülmesi gerek. Herkes kendi işini en iyi şekilde yaparsa, ülke sorunlarının daha kolay ve daha çabuk halledileceğine inanıyorum" diye konuştu.

Güzelbey, konuşmasının ardından tüm bayan personelin 8 Mart Kadınlar Günü’nü kutlayarak onlara hediye verdi. Hediye törenini takip eden bayan gazeteci Pınar Yıldırım’ı da unutmayan Güzelbey, bayan gazeteciye de bir hediye verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Mart 2005 Çarşamba 16:10:29
Güncelleme :11 Mart 2005 Cuma 14:02:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?