6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Başkandan tenise destek

26 Mayıs - 1 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan 4. Uluslararası Cemil Alevli Cup 2008 Tenis Turnuvası'na Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı'dan tam destek geldi.

Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can ve pırlantada dünya devi olarak bilinen Glitz'in ana sponsorluğunu üstlendiği turnuvaya destek verdiklerini ifade eden Başkan Özkarslı, "Gaziantep tenis alanında da kendi markasını oluşturmuştur. Cemil Alevli Cup bu markanın ta kendisidir" dedi.

Gaziantep Tenis İhtisas Kulübü (GATİK) Yönetim Kurulu üyelerini makamında kabul eden Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, turnuva hazırlıkları hakkında bilgi alarak yöneticileri kutladı. Sporun her dalının gelişmesi gerektiğini ifade eden Özkarslı, "Marka kentimize yeni bir marka kazandırdınız. Sizleri kutluyorum. Cemil Alevli Cup tenis sporunda önemli bir marka haline geldi. Diğer spor dallarının da böyle gelişmesi gerekir" diye konuştu.

Şahinbey Belediye Baştanı Ömer Can ve pırlanta alanında dünyanın en ünlü markası olarak bilinen Glitz Pırlanta'nın ana sponsorluğunu üstlendiği, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey başta olmak üzere birçok kurum ve kuruluşun desteklediği 4. Cemil Alevli Cup Women's Tournament 2008'e destek olacağını kaydeden Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, şunları söyledi:

"Takım oyunları yanında ferdi spor dallarının da gelişmesini desteklemeliyiz. Belediyemiz bu alanda birçok ferdi spor dalının gelişmesi, kalkınması ve başarıyla gerçekleştirilmesi için adeta çığır açmıştır. Tenis sporu da özellikle son dört yıldır markalaşa Cemil Alevli Cup Tenis turnuvasıyla çığ gibi büyüyor. Bu turnuva sadece tenisin gelişmesi ve yaygınlaşmasında değil aynı zamanda Gaziantep'in adının bu sporla da dünya gündemine gelmesine neden oluyor. Her yıl olduğu gibi bu yılda turnuvanın başarılı geçebilmesi için üzerimize düşenleri bizlerde yapacağız. Gaziantep'te konuk edilecek olan 33 ülkeden yüzlerce tenisçinin ülkelerine gönüllü birer kültür elçisi olarak dönebilmeleri Gaziantep turizmine de önemli katkılar sağlayacaktır."

.
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2008 Çarşamba 10:04:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?