4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Basketbol heyecanı

İlköğretim Okulları arasında yapılan Türkiye Yıldızlar (erkek-bayan) Basketbol Yarı Final maçları Gaziantep'te devam ediyor. 

Kamil Ocak Kapalı Spor Salonunda yapılan yarı final maçları 4 Nisan 2007'de sona erecek. Yarı final maçlarına erkekler ve bayanlar kategorilerinde toplam 16 takım katıldı. Türkiye'nin çeşitli illerinden ilk 8 takım arasına giren ilköğretim okullarının katıldığı yarı final maçları erkek ve bayanlarda ikişerli grup halinde yapılıyor. Gruplarında birinci olan takımlar final maçları oynayacak. Erkek ve bayanlarda gruplar şöyle oluştu; 

Erkeklerde, A Grubunda; Kahramanmaraş Ö.Özderya İlköğretim Okulu, Diyarbakır Ö.Nil İlköğretim Okulu, Kayseri Ö. Yılmaz Akansu İlköğretim Okulu ile Antakya Ö. Toros İlköğretim Okulu mücadele edecek. 

B Grubu; Manisa Merkez Ö Doruk İlköğretim Okulu, Ankara Ö.Tevfik Fikret İlköğretim Okulu, Van Hüsrevpaşa İlköğretim Okulu ve İstanbul FMV Ö. Ayazağa Işık İlköğretim Okulu birincilik için yarışacaklar. 

Kızlarda kategorisinde ise gruplar şöyle oluştu; 

A Grubu: Van Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu, Yozgat F.S. Mehmet İlköğretim Okulu, Antalya Özel Antalya Koleji ile Manisa Turgutlu Gazi İlköğretim Okulu. 

B Grubu: İstanbul İsmail Tarman İlköğretim Okulu, Ankara ODTÜ Geliştirme Vakfı, Mersin Barbaros İlköğretim Okulu ve Kahramanmaraş Ö. Özderya İlköğretim Okulu şeklinde oluştu.
İHA
Yayın Tarihi : 30 Mart 2007 Cuma 11:21:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?