6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

BBP'den ekonomi değerlendirmesi

Büyük Birlik Partisi (BBP) MYK Üyesi Fevzi Koçoğlu, dünyanın ekonomik anlamda sıkıntılı bir dönemden geçtiğini ve dünyada yaşanan ekonomik krizin Türkiye'yi de etkilediğini söyledi.

Partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında özellikle IMF politikalarına değinen BBP MYK Üyesi Fevzi Koçoğlu, ''Biz yıllardan beri IMF politikalarının ülkeyi sıkıntıya soktuğunu söylüyoruz. IMF uygulamaları sanayici ve esnafı zor durumda bırakıyor. Kamu personeline zam yapılmasını engelliyor. Maalesef reel sektörde üretim durma noktasına gelmiş, faiz oranları yükselmiştir. Krizin başladığı ilk günlerde reel sektöre yönelik tedbir alınmalıydı. Şuan için de bu tedbirlerin bir an önce alınması gerekmektedir. Esnaf ve sanayicinin yükü hafifletilmelidir'' dedi.

Yerel seçim hazırlıklarına hafta sonu gerçekleştirecekleri il divan toplantısı ile start vereceklerini belirten Koçoğlu, ''Pazar günü il divan toplantımızı gerçekleştireceğiz. Seçim çalışmalarımız da il divan toplantısı ile başlamış olacak. İl ve ilçe teşkilatlarımızla görüşüp ilerleyen dönemde başkan adaylarımızı açıklayacağız. Şu anda da vatandaşlarımızı ziyaret ediyor ve görüşmeler yapıyoruz. Halkın teveccühünü kazanmış bir partiyiz. Bugüne kadar bütün partiler denendi şimdi sıra BBP'de'' diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2008 Cuma 15:53:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?