6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Bedava nohut dürümüne büyük ilgi

Sofraların vazgeçilmez yemeği haline gelen nohut dürümünü Gaziantep’e ve Gazianteplilere sevdiren Karşıyakalı Dürümcü Recep Usta ikinci şubesini GATEM’de açarak hizmete soktu.


Değişik damak tatlarıyla tanınan Gaziantep mutfağının vazgeçilmez yemekleri arasına girmeyi başaran nohut dürümü hazır yemek sanayiinde de önemli yer tutmakta. Gıda alanındaki markalar arasına kendi adını da yazdırmayı başaran Dürümcü Recep Usta uzun yıllardır hizmet verdiği Karşıyaka semtinin dışında ilk kez GATEM’de de bir şube açarak nohut severlere yeni bir hizmet sunmaya başladı. Açılış günü nedeniyle bedava dürüm dağıtılması karşısında şaşıran vatandaşlar soluğu Dürümcü Recep’in yeni yerinde alınca izdiham yaşandı.


Uzun yıllardır nohut dürümü alanında markalaşan ve günün her saatinde Gaziantep’in dört bir tarafından müşterilerine hizmet veren Karşıyakalı Dürümcü Recep Usta, şunları söyledi: “Bugüne kadar bir şube açmayı düşünmüyorduk. Ancak özellikle GATEM ve KÜSGET'te bulunan müşterilerimiz yeni bir yerin kendi semtlerinde açılmasını ısrarla isteyince ikinci şubemizi GATEM’de bankalar caddesinde açtık. Merkezi Karşıyaka'da olan müessesemizin GATEM dışında bir şubesi bulunmamaktadır. Bugün açılış nedeniyle bütün dürümlerimiz ve içeceklerimizi ücretsiz dağıtıyoruz. Vatandaşlarımızın yoğun bir ilgisi var. Aynı ilgi bundan sonrada sürecektir, çünkü 30 yıla yakın bir süredir Gaziantep halkına bu sektörde hizmet etmekteyiz. Nohut dürümü geleneği sadece Gaziantep’te bulunmakta ve vatandaşlarımız için önemli bir tüketim maddesi olarak sofralarımızda yerini almaktadır. Bizler nohut dürümünü zenginleştirerek müşterilerimize çeşitli şekillerde sunuyoruz. Gaziantep yemek kültürü içinde büyük önem taşıyan nohut aynı zamanda doyurucu ve ucuz bir besin maddesidir."

..
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2008 Pazartesi 14:39:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gulsen dagdelen IP: 78.160.175.xxx Tarih : 9.07.2008 18:20:26

babac'ıg'm hay'rl' ugurlu olsun rabbim bol kazanc lar versin sen isinde bu zamana kadar 1 numarayd'n simdide oylesin ilk sen tan'tt'n antepe nohut durumunu dilerim tum dunyayada sen tad'r's'n.