6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Belediye heyeti çalışanlarla bayramlaştı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Genel Sekreter Fuat Özçörekçi, Gaski Genel Müdürü Fahreddin Uslusoy ve belediyenin üst düzey yöneticilerinin yer aldığı ekiple belediyeye bağlı birimleri ziyaret ederek çalışanlarla bayramlaştı. 

Kayaönü İtfaiyesi, Makine ve İkmal Sanayi Müdürlüğü, GASKİ Şantiyesi, Fen İşleri Asfalt Tevzi Şantiyesi, Otogar, Mezarlık Müdürlüğü ve Şehreküstü İtfaiyesi'ni ziyaret eden Başkan Güzelbey, belediye personelleriyle bayramlaştı. Belediyeye bağlı birimlerde çalışan personelin bayramını kutlayan Güzelbey, şehirlerarası terminalde bulunan zabıta noktasını ziyaret ederek terminalde bulunan firmaların bankolarını tek tek dolaştı ve firma çalışanları ile bayramlaştı. Şehri çok modern ve çağdaş bulduklarını belirten yolcularla sohbet eden Başkan Güzelbey, Gaziantep'in Avrupa şehirleri standardına ulaşması için gayret gösterdiklerini ifade etti. Güzelbey, "Bir Mübarek Kurban Bayramı'na daha sizlerle beraber ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sizlerin yaptığı başarılı çalışmalar sayesinde şehrimiz artık daha güzel, önümüzdeki süreç içerisinde daha da iyi hizmetlere beraber imza atacağız. 3 gün sonra bayram, belediyemizin üst düzey yöneticileri ile bayramınızı kutlamak için aranızda olmaktan çok mutluyuz. Ellerinize sağlık" dedi. 

Şehreküstü İtfaiyesi'nde ekiple bir araya gelen Başkan Güzelbey, "Herkes bayramda tatil planları yaparken, siz görevinizin başında her an hazır durumdasınız. Yaptığınız işin önemini ve özverinizi takdir ediyoruz. Sizlerin bu şehir ve halkı için gösterdiğiniz fedakarlığın büyüklüğünü meydana gelen üzücü olaylarda bizzat gördük. Gayretli ve başarılı çalışmalarınızdan dolayı başta İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Karakuş'a ve siz değerli ekip arkadaşlarına emekleriniz için teşekkür ediyor, ailenizle birlikte mutlu bir bayram geçirmenizi diliyorum" diye konuştu. 

İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Karakuş ise, "Sizin bize verdiğiniz destek ve güvenle daha azimli, şevkle çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2008 Cuma 14:09:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?