6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Belediye otobüsü kaza yaptı: 6 yaralı

Gaziantep'te pikap ile belediye otobüsünün çarpışması sonucu 6 kişi yaralanırken, yola saçılan yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre Bahattin Nakıpoğlu Bulvarı'nda Otogar'dan Mezarlık Kavşağı istikametine gitmekte olan Erhan B. idaresindeki 63 LF 836 plakalı pikap, Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletme Müdürlüğü önünde bulunan kavşaktan dönmek isteyen Ahmet G. yönetimindeki 27 J 2732 plakalı belediye otobüsü ile çarpıştı. Kaza sonrası yola saçılan yaralılara ilk müdahaleyi olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaptı. Pikapta sıkışan bazı yaralıları da çıkaran itfaiye ekipleri, yaralıların çevresini boşaltarak sağlık ekiplerini bekledi. Pikapta meydana gelen sızıntıları da önlemeye çalışan itfaiye ekipleri olası bir faciayı önlemek için tedbir aldı.

Daha sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri, kazaya karışan pikapta yaralanan Erhan B., Murat B., Hasan Ç., Mehmet B., Abdulmutalip Ç. ve Mecit B.'yi Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi ve 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne götürdü. Burada ilk müdahalesi yapılan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan, kaza sonrası olay yerine gelen yaralı yakınları hurda yığınına dönen pikabı görünce şok yaşadı. Bilgi almaya çalışan yaralı yakınları gözyaşlarına boğuldu. Kaza sonrası yol kısmen trafiğe kapatıldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Mart 2008 Çarşamba 12:31:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?