6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Belediyeden çalışanlarına seminer

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, çalışanların kişisel gelişimlerinin sağlanması ve buna bağlı olarak hizmet kalitesinin yükseltilmesine yönelik eğitim desteklerini sürdürüyor.

Bu kapsamda, Büyükşehir Belediyesine bağlı Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan "Öğrenen Organizasyonlar" adlı sunum Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda belediye çalışanlarına sunuldu.

Belediyenin alışılagelmiş standart iş üretme sürecinin dışında, ekip çalışmasına dayalı olarak en az maliyetle, en kısa zamanda sürdürülebilir projeler üretebilmesini hedefleyen çalışma, kurum içerisinde faaliyete katılan personelin fikir alış verişine, bir arada çalışabilme yeteneklerine ve ortak enerjiyi kullanma esaslarına dayanıyor.
Fen İşleri Daire Başkanlığı'nda görevli personeller tarafından hazırlanan projelerin temel amacı, gerçekleştirilme safhaları, uygulama biçimi ve faydaları konularının yer aldığı sunum sonunda bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, "Aslında fazla söze gerek yok ekip ruhuyla çalışınca, ben yerine biz düşüncesini benimseyince yapılamayacak şey yok. Arkadaşlarımız vatandaşımıza daha da kaliteli hizmet sunabilmenin çabası ve yöntemlerinin arayışı içerisinde. Bu bizleri çok mutlu eden bir gelişme" dedi.

Başkan Güzelbey "Her zaman söylediğimiz gibi günümüz bilim çağı, insanımıza en kaliteli hizmeti, en kısa zamanda ve en az maliyetle sunmak amacımız. Bunu sağlayabilmek için yapılan tüm çalışmaların ve gelişmelerin arkasındayız. Çalıştığı konuda kişisel gelişime açık olan her personelimize destek veriyoruz, vermeye devam edeceğiz. Unutmamalıyız ki, insana yapılan yatırım en büyük yatırımdır" diye konuştu.

Sunumun ardından Başkan Asım Güzelbey, Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Özçörekçi, Fen İşleri Daire Başkanı Hasan Sülü ve ekibini tebrik etti.

.
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2008 Perşembe 17:56:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?