6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Belediyeden öğretmenlere yemek

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen yemeğe çok sayıda emekli ve çalışan öğretmen katıldı.

Masal Parkı Sosyal Tesisleri'nde verilen yemeğe, Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman'ın yanı sıra çok sayıda emekli ve çalışan öğretmenler katıldı.

Yerel sanatçıların sahne aldığı gecede, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey tarafından eğitim camiasına yeni katılan en genç öğretmen Nurcihan Şahin ile eğitim camiasından emekli olarak ayrılan öğretmen Kadriye Berat Akan'a plaket verildi. Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman ise, öğretmenleri bu yıl da unutmadığı için ve eğitime katkıları nedeniyle Başkan Asım Güzelbey'e teşekkür belgesi verdi.

Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman, Gaziantep'te üç yıldır görev yaptığını belirterek, "Bu gün Gaziantep Buyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla eğitim camiası olarak çok güzel dakikalar yaşıyoruz. Milli Eğitim Müdürü olarak ne zaman Büyükşehir Belediye Başkanımızdan eğitim adına bir şey istediysem, bir teklif götürdüysem bir dediğimizi iki etmedi. Kendisine eğitime katkılarından ve bu güzel günü bize yaşattığı için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Programın ikinci bölümünde öğretmenlere Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin eğitim ve kültür faaliyetlerini sunum eşliğinde fotoğraflarla anlatan Güzelbey, Büyükşehir Belediyesi olarak Gaziantep'i hak ettiği yere oturtmak için kentin tarihsel kimliğine sahip çıktıklarını söyledi. Güzelbey, özellikle kale çevresinde tarihi dokunun canlandırılmasına yönelik çalışmalarıyla, bu bölgede yer alan Naib Hamamı, Butik Hotel, Kır Kahvesi gibi tarihi yapıları restore ederek turizme kazandırdıklarını, Dokurcum Meydanı ile de kentin yeni bir meydana daha kavuştuğunu da sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2008 Salı 16:11:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?