6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Belediyespor 3'te 3 peşinde

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor 3'te 3 yapmak istiyor.

Lige iki galibiyetle başlayan Mavi-beyazlı ekipte moraller yüksek. Kayseri Erciyes maçı hazırlıklarını GASKİSpor tesislerinde sürdüren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da hedef 3 puan. Takımın kaptanı Osman Fırat hazırlık dönemini çok iyi geçirdiklerini ve alınan sonuçların buna bağlı olduğunu belirterek, "Takım olarak gayet iyiyiz. 2 lig maçı, 1 kupa maçında peş peşe galip geldik. Sezona çok iyi hazırlandık. Bu takımda herkes ne yapacağını çok iyi biliyor. Sonuçta dediğim gibi son oynadığımız Adanaspor maçında da iyi mücadele ederek 3 puanı aldık. Arkadaşlık ortamı olarak takım içerisinde herkes çok iyi. Karşılıklı sevginin saygının olduğu bir takımız. Çok mücadele eden, koşan genç bir ekibiz. Takımda bulunan tecrübeli futbolcular ve yeni transferlerle takıma katılan arkadaşlar birlik ve beraberlik içinde çalışıyorlar" dedi.

Kaptan Fırat, her maça galibiyet parolası ile çıkacaklarını da belirterek sözlerine şöyle devam etti:

"Bütün maçlara galibiyet parolasıyla çıkıyoruz, çünkü hedeflerimiz var. 2 yıldır sıkıntı yaşıyorduk. Ancak bu yıl sıkıntı yaşamak istemiyoruz. Hedefimize ulaşabilmemiz için Kayseri Erciyes maçını kazanmamız gerekiyor"

Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Uğur Erdoğan ise ligde ve Türkiye Fortis Kupası'nda istedikleri sonuçları aldıklarını ifade ederek şöyle konuştu: "Son 3 maçta müthiş bir enerji sarf ettik. Kayseri Erciyes'i yenebilecek güçteyiz. Bu maç bizim için çok önemli. Kazandığımız takdirde çok iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. Takım şu an yüzde yüz kapasiteyle oynamıyor. Kapasitenin zamanla çok iyi seviyelere geleceğini düşünüyorum."

İHA
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2008 Cuma 13:57:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?