4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Belediyespor ara transferd çok hızlı

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, teknik heyetin istekleri doğrultusunda, Beşiktaş, Trabzonspor ve Gaziantepspor'dan toplam 4 futbolcuyu renklerine bağladı.

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren TFF 1. Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, transferde atağa geçti. Kulüp Asbaşkanı Ünsal Göksen, teknik heyetin talepleri doğrultusunda transfer çalışmalarının sürdürüldüğünü belirterek, "İkinci yarıya çok iyi hazırlanmak için teknik heyetimizin talepleri doğrultusunda transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyoruz. Yaptığımız görüşmeler sonucunda Beşiktaş'tan stoper Koray Şanlı, orta saha oyuncusu Serkan Çelik, Trabzonspor'dan defans oyuncusu Ufukhan ve Gaziantepspor'dan Ahmet Arı ile anlaştık. Transferini gerçekleştirdiğimiz futbolcular kampa katılarak çalışmalara başlayacak. Bu transferlerin yanı sıra Almanya'dan gelen 3 futbolcuyu da kampımıza dahil ederek deniyoruz. Teknik heyetin izlenimlerinden sonra bu futbolcularla ilgili kararımızı vereceğiz" dedi.

Kamptaki çalışmaları izlemek için Antalya'ya giden Göksen, ikinci yarıya çok iyi bir kadro hazırladıklarını ifade ederek, "İkinci yarıya çok iyi bir kadro ile başlamayı düşünüyoruz. Teknik heyetimizin önerdiği isimleri tek tek kadroya dahil etmeye çalışıyoruz. 28 Aralık'ta hazırlık maçımızı Kardemir Karabükspor ile yapacağız. Hazırlık maçları süresince eksikliklerimizi de tamamlayarak ikinci yarıya çok farklı bir şekilde girmek istiyoruz. Kamptaki çalışmalar ise çok güzel bir havada geçiyor. Teknik heyet ve futbolcuların uyumu bizleri sevindiriyor" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2007 Çarşamba 17:09:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?