6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Belediyespor çıkışını sürdürmek istiyor

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da Kulüp Başkanı Ünsal Göksen sakatlıklara rağmen Kardemir Karabükspor karşısında galip gelerek çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi.

Son hafta aldığı başarısız sonuçlara Malatyaspor deplasmanında son vererek galip gelen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da moraller yüksek. Mavi beyazlı ekip kendi sahasında konuk edeceği Kardemir Karabükspor'uda eli boş göndererek çıkışını sürdürmek istiyor.

Kulüp Başkanı Ünsal Göksen, ligi istedikleri yerde bitirmek için bu maçtan galip gelmek istediklerini belirterek, "Şuanda Cafercan, İsmail ve Mustafa Şahintürk'ün sakatlığı devam ediyor. Bu futbolcularımız büyük bir ihtimalle maç saatine kadar yetişemeyecek. Bu futbolcuların yerine görev alacak olan arkadaşlarımıza güvenimiz tam. Malatyaspor, deplasmanında alınan galibiyet takımımız için büyük bir moral oldu. Çıkışımızı sürdürmek için kendi saha avantajımızı kullanarak galip gelmek istiyoruz" dedi.

Başkan Göksen, kendi sahalarında çok puan kaybettiklerini de ifade ederek, "Bu sezon kendi sahamızda istenmeyen sonuçlar aldık. Bu şansızlığımızı Kardemir Karabükspor maçında kırmak istiyoruz. Teknik heyetimize ve futbolcularımıza güveniyoruz. İnşallah bu maçtan galip gelerek Gaziantepli taraftarlarımızı sevindirmek istiyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2008 Cuma 17:32:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?