6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Belediyespor derbiye hazır

Fortis Türkiye Kupası grup müsabakalarında Gaziantepspor ile oynayacak olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor son hazırlıklarını tamamladı.

Gaskispor Tesisleri'nde Gaziantepspor'la yapacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamlayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da hedef 3 puan. Antrenmanı izlemek için tesislere gelen Kulüp Başkanı Ünsal Göksen futbolcularla kısa bir toplantı yaptı. Futbolculardan ligde ve kupada başarılı sonuçlar almalarını isteyen Göksen, forma giyen herkesin üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapmasını isteyerek uyarılarda bulundu. Başkan Göksen, antrenman sonrasında yaptığı açıklamada, Gaziantep'in iki takımının Fortis Türkiye Kupası'nda rakip olmasını değerlendirerek, "Fortis Türkiye Kupası maçında bu kentin 1. ve 2. takımı karşı karşıya gelecek. Tabi burada kazanan mutlaka Gaziantep olacaktır. Yani sonuçta şehrimiz kazanacaktır demek istiyorum. Ne mutluki Gaziantep'in iki takımı Fortis Türkiye Kupası'na katılıyor. Gönül isterdi kura çekiminde aynı grupta olmayalım. Daha sonra gruplardan çıkarak bir üst turlarda karşılaşmak isterdik. Bu çok daha güzel olurdu. Ancak futbolun güzelliği burada. Ne zaman nerde ne olacağı belli olmuyor. Kentin iki takımı sahaya çıkacak ve futbolcuları en iyi performanslarını sahaya koyacak. Bizde iyi oynayıp galip gelen takımı alkışlayacağız" dedi.

Başkan Göksen, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor olarak ilk kez Fortis Türkiye Kupası maçlarında gruplara kaldıklarını ifade ederek, "Bir yerlere gelmeniz için hedefleriniz olması gerekiyor. Bizimde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor olarak ilk defa Fortis Türkiye Kupası'nda gruplara kaldık. Burada da Gaziantep'i en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Biz üst gruplara çıkmak istiyorsak, Gaziantepspor, Antalyaspor, Beşiktaş ve Trabzonspor maçlarından çok iyi puanlar almamız gerekiyor. Gaziantepspor da yarın bu maçı kazanmak için sahaya çıkacaktır. İki takımda sahaya çıkacak ve elinden geneli yapacaktır. Futbol centilmenliktir galip gelen bir üst tura çıkmak için avantajlı duruma geçecek" diye konuştu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Hasan ise aynı şehrin iki takımının karşı karşıya geleceğini ve bu maçtan 3 puan almak istediklerini söyledi. Hasan zorlu bir grupta olduklarını ancak bu maçtan mutlaka puan almaları gerektiğini de sözlerine ekledi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu Ferit, grup maçlarına galibiyetle başlamak istediklerini belirterek, "Kupaya galibiyetle başlamak istiyoruz. Ama zorlu bir maç olacak. Gaziantepspor'un şuan ki durumunu herkes biliyor. Çok iyi bir takım durumunda. Ama biz hem kupada hem de ligde başarılı sonuçlar almak istiyoruz. İnşallah yarın 3 puanla başlamak istiyoruz. Grubumuz çok zorlu. Bizde kendimize güveniyoruz. Kendi sahamızda oynayacağız bu maçı. En kötü beraberlik için oynayacağız ancak amacımız galibiyet olacak" diye konuştu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor bir diğer futbolcu Mehmet Ayaz ise bulundukları gruptaki takımların güçlü olduğunu ancak galibiyetle başlamak istediklerini anlatarak, "Türkiye kupasındaki ilk maçımız ve bu maçla iyi başlamak istiyoruz. Elimizden geleni yapacağız ama rakibimizde çok güçlü. İnşallah galip gelmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

 

İHA
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2008 Salı 18:31:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?