6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Belediyespor destek bekliyor

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da takım kaptanı Osman Fırat, taraflardan destek istedi.

Son 4 haftada deplasmanda ve kendi sahasında istediği sonuçları alamayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da moraller düzelmiyor. Karşıyaka deplasmanına galibiyet parolası ile giden mavi-beyazlı ekip, bu maçta da 1 puan alınca son 4 haftada ancak 2 puan toplayabildi.

Takım kaptanı Osman Fırat, alınan sonuçların üzücü olduğunu ancak bunu aşabileceklerine inandıklarını belirterek, "Genç bir kadroya sahibiz. Teknik heyetimizin bu maçların analizini yaparak önümüzdeki maçlarda biraz daha etkili olmamızı sağlayacağına inanıyorum. Ancak her şeyden önce kendi sahamızda taraftarlarımızın desteğine ihtiyaç duyuyoruz. Bu takımın başarılı olabilmesi için mutlaka taraftarın desteğine ihtiyacı var. Son yaptığımız maçlarda da göreceğimiz gibi deplasmanda biraz daha rahat oynayıp puan ya da puanlara ulaşabiliyoruz. Bunun sebebi sanırım kendi sahamızda taraftarlarımızın olmaması" dedi.

Fırat, bundan sonra taraftarlara büyük görevler düştüğünü ifade ederek, "Gaziantep'in 1. Lig'deki temsilcisi olarak iyi bir yere gelmek istiyoruz. Taraftarlarımız bundan sonra maçlara gelerek bizlere destek versinler. Bu takım üzerinde çok olumlu etki bırakacaktır. Genç kadromuz taraftarın desteğiyle sahada daha iyi motive olarak rakibini zorlayacaktır. Umarım bundan sonra kendi sahamızda oynayacağımız bütün maçlarda rakibi taraftarımız sayesinde baskı altına alır ve bizlerde en iyi futbola ortaya
koyarak başarıya ulaşırız" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2008 Pazartesi 11:13:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?