6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Belediyespor'da galibiyet sevinci

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da Kulüp Başkanı Ünsal Göksen, Malatyaspor karşısında iyi futbol oynadıklarını ve galip geldiklerini söyledi.

Hafta sonu deplasmanda oynadığı Malatyaspor maçından 3 puan almasını bilen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da yüzler gülüyor. 4 hafta sonra galibiyetle tanışan takımda moraller de yerine geldi.

Malatyaspor karşısında istedikleri futbolu sahaya yansıtarak galip geldiklerini belirten Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Ünsal Göksen, ''Malatyaspor karşısında futbolcularım çok iyi mücadele ettiler. Kendi oyunumuzu oynadık ve maç boyunca oyunun kontrolünü elimizde tuttuk. Futbolcularımın hepsini tebrik ediyorum nefis bir mücadele sergilediler. Maç boyunca en az 4-5 tane net gol pozisyonuna girdik ve bunlardan 2 tanesini gole çevirebildik. Teknik heyet ve futbolcularımızla birlikte adım adım üst sıralara doğru ilerliyoruz. Ligde 18 takım var ve bütün takımlar birbirini yenebilecek güce sahip, örneğin Altay, Samsunspor'a yenilirken, Manisaspor'da Kartalspor'la berabere kaldı. Kötü takım diye birşey yok. İyi hazırlanan ve iyi konsantre olan takım rakibi karşısında galip geliyor'' dedi.

Hafta sonu oynanacak olan Kardemir Demir Çelik Karabükspor maçının da zorlu geçeceğini ifade eden Göksen,''Kardemir Demir Çelik Karabükspor ile kendi evimizde oynayacağız. Rakibimiz bu hafta Kasımpaşaspor'dan 6 gol yedi. Ancak bu durum maçın kolay geçeceği anlamına gelmez. Ben takımıma güveniyorum. Biz yine kendi oyunumuzu oynayıp galip gelmek istiyoruz. Seyircilerimizden de bize destek olmaya devam etmelerini bekliyoruz''diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2008 Pazartesi 18:30:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?