6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Belediyespor'da hedef güzel futbol

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da Kulüp Başkanı Fahrettin Uslusoy, alınan galibiyetlerden çok iyi futbol sergilemek istediklerini söyledi.

Lig ve Fortis Türkiye Kupası maçlarında galip gelen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da moraller yüksek. Kulübün Başkanı Fahrettin Uslusoy geçen sezon alınan başarısız sonuçları yaşamamak için iyi transferlerle lige başladıklarını belirterek, "Geçen sezonun bitmesiyle birlikte her zaman söylediğim gibi başarısızlığı tekrar yaşamamak için tedbirler aldık. Sonuç olarak kendi sahamızda ilk maçta net bir skorla 3 puanı aldık. Bunun bir tesadüf olmadığını Türkiye Fortis Kupası'nda Adanaspor'u mağlup ederek göstermeye çalıştık. Kurduğumuz kadroya güveniyoruz. Teknik heyetin istekleri doğrultusunda iki yabancı futbolcu hakkımızı da kullandık. Bunların takıma güç katacağına inanıyorum" dedi.

Başkan Uslusoy, amaçlarının zevk veren seyirli bir futbol sergilemek olduğunu ifade ederek, "Amacımız taraftarlarımıza iyi bir futbol izletmektir. Bu anlamda yaptığımız transferlerin sonuç vereceğine inanıyorum. Alınan galibiyetle birlikte bunu göstermeye başladık. Kısa sürede takımın uyum sürecini bekleyeceğiz. Bu uyum sürecini atlattıktan sonra muhteşem bir futbol izletme fırsatı bulacağız" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2008 Cuma 16:54:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?