5
Mayıs
2024
Pazar
GAZİANTEP

Belediyespor'un başına Suat Kaya

Türk Telekom Lig A'da mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da teknik direktörlüğe Suat Kaya getirildi. 

Büyükşehir Belediyesi Hanımlar Lokali'nde gerçekleşen imza törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Tahir Tekin Öztan ve kulüp yöneticileri katıldı. 

İmza töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Suat Kaya'nın ismini duyduğu anda hiç düşünmeden onay verdiğini belirterek, "Biz bugün yeni bir sayfa açıyoruz. Takımımız ligde iyi bir yerde değil. Suat Kaya futbol kariyerini Türkiye sınırları dışına taşımış değerli bir spor adamıdır. Geçmişte çok büyük başarılar kazanmış, şampiyonluklar yaşamış birisidir. Kendisinin spor bilgisi, vizyonu ve tecrübesi ile başarılı olacağımıza eminiz" diye konuştu. 

Kendisini 1 yıllığına Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü yapan imzayı atan Suat Kaya ise, buraya başarılı olmaya geldiğini belirterek, "Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ligde layık olmadığı bir yerde. Elimden geldiğince çok çalışıp, inşallah bu takımı daha güzel yerlere taşıyacağız. Çalışmayı çok seven birisi olarak ben ve ekibim bütün herşeyimizi Gaziantep Belediyespor'un başarısı için sarfedeceğiz. İnanıyorumki bu takımı ligde hak ettiği yerlere getireceğiz" ifadelerini kullandı.
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2006 Cuma 14:37:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet ince IP: 212.174.199.xxx Tarih : 28.10.2006 16:20:45
gaziantebin yetiştirdigi yeni teknik drektörler varken yabancılar dahamı cazip geliyor kulüp başkanı tahir beye soruyorum