6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Beraberlik teknik heyeti sevindirmedi

Turkcell Süper Ligi'nin 14. haftasında dün oynanan maçta Kasyerispor ile 0-0 berabere kalan ev sahibi 

Gaziantepspor'da, alınan bir puana teknik heyet ve futbolcular sevinemedi.
Teknik Direktör Nurullah Sağlam, yaptığı açıklamada, Kayserispor'un zorlu bir rakip olduğunun bilinciyle sahaya çıktıklarını belirtti. Sağlam, Kayserispor karşısında ciddi anlamda eksik bir oyuncu kadrosu ile mücadele etmek zorunda kaldıklarını kaydederek, özellikle defansif anlamda oyunun kontrolünü ellerinde bulundurduklarını, rakibe ciddi anlamda bir pozisyon dışında şans vermediklerini ifade etti. 

Kayserispor'un ciddi anlamda sadece bir pozisyon yakaladığını savunan Sağlam, "Yalnızca bir top kaybı sonunda rakip Kayserispor çok ciddi bir pozisyon yakaladı. Bizi galibiyete götürecek pozisyonu bulmamıza rağmen biz bunları değerlendiremedik. Aslında maçın geneline baktığınızda çok da etkili olduğunuz söylenemez. Ama yine de kazanabilirdik. Rakip takım Kayserispor ile centilmence mücadele ettik" diye konuştu. Sağlam, tüm İslam aleminin ve futbolvelerlerin de Kurban Bayramı'nı kutladı. 

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl da Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Kızıl, yayınladığı mesajında, "Tüm Gaziantepspor camiasının, çalışanlarımızın, sporcularımızın, taraftarlarımızın, Türk spor kamuoyunun ve tüm halkımızın Kurban Bayramı'nı kutlar, güzellik, birlik, beraberlik dolu, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz güzel ve bereketli bir Kurban Bayramı dilerim" dedi. 

Bu arada, Gaziantepsporlu futbolcuların 2 gün bayram izni yapacakları ve iznin ardından 14 Aralık 2008 Pazar günü deplasmanda oynayacakları Kocaelispor maçı hazırlıklarına başlayacakları öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2008 Pazar 18:47:49
Güncelleme :8 Aralık 2008 Pazartesi 01:18:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?