4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Beşiktaş Gaziantep'e sevgi gösterisi

Beşiktaş, yarın deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor maçı için akşam saatlerinde uçakla Gaziantep'e geldi.


Siyah-beyazlılar, Gaziantep Havaalanı'nda coşkulu bir taraftar grubu tarafından karşılandı. Çiçeklerle karşılanan teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve futbolculara taraftarlar sevgi gösterisinde bulundu. Futbolculara formalarını imzalatan taraftarlar, bol bol cep telefonu ile hatıra fotoğrafı çektiler. Davul zurna eşliğinde takımları lehine tezahüratta bulunan taraftarlar, takımlarını yalnız bırakmayarak Beşiktaş'ın konaklayacağı Tuğcan Otel'e kadar takımlarını takip ettiler.


Beşiktaş kafilesi, otele gelişlerinde de taraftarların coşkulu tezahüratı ile karşılandı. Otobüsten inen futbolcular ve teknik heyet otele yerleşerek, maç saatini beklemeye başladı. Beşiktaş'ın havaalanından ayrılıp otele yerleşmesine kadar geniş güvenlik önlemi alındı.


Siyah-beyazlı kafilede Rüştü, Serdar Kurtuluş, İbrahim Akın, Serdar Özkan, Koray Avcı, İbrahim Kaş, Ali Tandoğan, Hakan, İbrahim Toraman, Burak, Gökhan Zan, Batuhan, Ricardinho, Nobre, Baki, Tello, Delgado, Cisse, Diatta ve Arjantinli golcü Higuain yer aldı.

İha
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2007 Cuma 22:09:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?