4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Beşiktaş maçında hedef 3 puan

Gaziantepspor, Turkcell Süper Lig'in 3. haftasında kendi sahasında Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarını mutlak galibiyet parolasıyla sürdürüyor.


Celal Doğan Tesisleri'nde Teknik Direktör Mesut Bakkal yönetiminde yapılan antrenmanda Kırmızı-siyahlı futbolcular, koordinasyon ve kuvvet çalışması yaptı. Antrenmanı Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl ve yönetim kurulu üyeleri ile bir grup taraftar da izledi. Yaklaşık bir saat süren antrenmanda teknik heyet ve futbolcuların hayli neşeli oldukları gözlendi.


Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl, antrenman sonrasında yaptığı açıklamada, Fenerbahçe karşısında bir kaza yaşadıklarını belirterek, "Beşiktaş ile çok önemli bir maç oynayacağız. Beşiktaş güçlü bir takım. Ancak şu anda ligin daha başındayız. Takımlar daha yeterince oturmadı. Ben takımımdan umutluyum. Beşiktaş maçını mutlaka kazanmamız gerekiyor. Ama futbolda galip gelmek kadar mağlup olmak da var. Kendi sahamızda oynayacağımız Beşiktaş maçını kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. Taraftarlarımızın da desteğiyle 3 puanı almak istiyoruz, 3 puandan başka bir şey düşünmüyoruz" dedi.


Transfer çalışmalarının aralıksız sürdüğünü kaydeden Kızıl, "Biz sağlam bir oyuncu almak istiyoruz. Alacağımız oyuncu ile paramızı heba etmek istemiyoruz. Transfer edeceğimiz oyuncunun takıma faydalı olmasını istiyoruz. Zaman var, transfer çalışmalarımız devam ediyor" diye konuştu.


Sedlak'ın niye oynamadığı yönündeki bir soruya Başkan Kızıl, "Sedlak'ın, kulübüyle ilgili bir sorun vardı. Bu hafta içerisinde bu sorunu çözeceğiz ve Sedlak inşallah Beşiktaş maçında forma giyecek" şeklinde cevap verdi.


Teknik Direktör Mesut Bakkal ise, Kasımpaşa maçının moraliyle Fenerbahçe maçına çıktıklarını, ancak yedikleri 2 şok golün ardından oyun sisteminin bozulduğunu ifade etti. Bakkal, "Ufak tefek hatalardan dolayı oyun sistemimiz bozuldu. Sonradan toparlanmamıza rağmen sahadan 2-1 mağlubiyetle ayrıldık. Artık Fenerbahçe maçını unuttuk, önümüzde Beşiktaş maçı var. Sahamızda oynayacağımız Beşiktaş maçında seyirci avantajını kullanmak istiyoruz. Beşiktaş iyi top oynuyor. Biz de istekli ve arzulu bir takımız.


Seyirci ve saha avantajını lehimize çevirmek istiyoruz. Beşiktaş maçında sahaya kesinlikle kazanmak için çıkacağız. Güzel ve iyi bir maç olacak. Seyircimizin önünde puan vermek istemiyoruz" diye konuştu. Bakkal, takımda Mehmet Polat'ın hafif bir sakatlığı bulunduğunu, Diawara'nın ise milli takımda olduğunu, başka eksiklerinin bulunmadığını kaydetti.


Tecrübeli file bekçisi Ömer Çatkıç da, içeride oynayacakları Beşiktaş maçının kendileri için çok önemli olduğunu belirtti. Beşiktaş maçından alacakları 3 puanla ilk 3 haftada 6 puana ulaşacaklarını söyleyen tecrübeli kaleci, "İlk 3 haftada alınacak 6 puan çok iyi bir puandır. İnşallah seyircimiz de Beşiktaş maçında bizi yalnız bırakmaz. Güzel bir şekilde oynayarak 90 dakika sonunda gülen taraf biz olmak istiyoruz. Çalışmalarımız sürüyor, çok iyi çalışıyoruz. Bunu maça yansıtırsak puan alacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2007 Çarşamba 15:08:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Halil ÖZER IP: 81.213.208.xxx Tarih : 23.08.2007 11:16:23
G.antepspor'un Bu maçı alacagına inanıyorum. Mesut Bakkal'ada çalışmalarında başarılar diliyorum.