6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Beşiktaş mesaisi başladı

Beşiktaş hazırlıklarına başlayan Gaziantepspor'da cezalı ve sakat futbolcular teknik heyeti düşündürüyor.

Celal Doğan Tesisleri'nde Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdüren kırmızı-siyahlı ekip Ankaragücü karşısında uzatma dakikalarında atılan golle kaçan galibiyete üzülüyor. Teknik Direktör Nurullah Sağlam, Ankaragücü maçının bekledikleri kadar zor olmadığını belirterek, "Bu maçın zor olacağını söylemiştim, ama umduğumuzdan daha kolay oldu. Ancak bu maçtan galip ayrılamadık. Bunun da farklı nedenleri var. Biz hatayı kendimizde arıyoruz özelikle 2-1'den sonraki pozisyonları değerlendirebilseydik şu anda daha farklı şeyler konuşabilirdik. Bu kırmızı kartları görmeseydik ya da bu kartları görecek hareketlerde bulunmasaydık şu an çok farklı olabilirdi" dedi.

Sağlam, sakatlanan Brezilyalı golcü Beto'nun sakatlığının devam ettiğini belirterek, "Beto'nun 3 milimlik bir yırtığı var. Beşiktaş maçı öncesinde bir şey söyleyemiyoruz ancak oynayacak gibi görünmüyor. Kırımız kart gören Deumi ve Mehmet Yozgatlı'dan faydalanamayacağız. Elimizdeki kadro ile Beşiktaş karşısına çıkacağız. Gönül isterdi ki, tam kadro gidelim ve futbol severlere iyi bir futbol sergileyelim. Gücümüz eksik gidiyoruz ama dediğim gibi mevcut kadro ile elimizden geleni yapacağız. Bizim hedefimiz önümüzdeki her maçı kazanmaktır. Bunu da iyi bir futbol ile elde etmektir" diye konuştu.

Gaziantepsporlu Brezilyalı golcü futbolcu Tabata ise Ankaragücü maçına iyi başladıklarını ve son dakikalara maçı bırakmadıklarını belirterek, "Bu maçı unutmamız gerekiyor. Önümüzde bir Beşiktaş maçı var ve bu maçı düşünmemiz gerekiyor. Ankaragücü maçında hakem oyun içerisinde ortada kalamadı. Her iki taraf içinde destekleyici kararlar verildi. Sahadaki mücadeleyi lekeleyecek bir oyun yönetti. Biz bu hakemlerin davranışlarıyla oyun oynarsak kaybederiz" dedi.

Tabata, kırmızı kart gören takım arkadaşlarının kendileri açısından büyük bir eksiklik olduğunu ifade ederek, "İki kırmızı kart gören arkadaşımız var, elbette olumsuz yönde etkileneceğiz. Ancak bulunan kadronun Beşiktaş maçından galip gelmek için elinden geleni yapacağına inanıyorum. Şu anda gol atıp atamayacağımı bilmiyorum ama hafta boyunca gol yollarında çalışacağız. Benim gol atmam beni sevindirecektir ama takıma yardımcı olduktan sonra gol atıp atmamam da önemli değil. Mutlu olmamız için takımımızın sahadan galip gelmesi yeterli olacaktır" diye konuştu.

Ankaragücü maçının 25. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Beto'nun yerine alınan Eduardo'nun da zamanla kalitesini ortaya koyacağını kaydeden Tabata, "Eduardo kaliteli bir oyuncu. Bu hafta Beşiktaş maçında sahaya çıkarsa iyi bir performans göstereceğine inanıyorum. Beto'nun yerine şans bulduğu için bu fırsatı da değerlendirecektir. Bu maçta ekip olarak kazanma ruhu ile sahaya çıkacağız" şeklinde konuştu

İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2008 Çarşamba 11:14:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?