6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Beşiktaş mesaisi sürüyor

Gaziantepspor'da Beşiktaş maçı hazırlıkları sürerken futbolcular deplasmanda 3 puan almak istiyor.

Celal Doğan Tesisleri'nde Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdüren kırmızı-siyahlı ekipte moraller yüksek. Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl, sakatlığı bulunan Brezilyalı golcü futbolcu Beto''nun yer almadığı antrenmanını izledi.

Gaziantepspor'un Arjantinli defans oyuncusu Zurita, geçen hafta Ankaragücü maçında 2 takım arkadaşının kırmızı kart görmesinin ve sakatlanan Beto'nun kendileri için büyük bir eksiklik olduğunu belirterek, "3 eksiğimize rağmen takımda kendine bir güven var. Maç için gerekli olan her çalışmayı ekip halinde çalışıyoruz. Takımda şu anda çok iyi bir hava var ve bunu sahaya yansıtırsak iyi sonuç alacağımızı düşünüyorum. Takım olarak Fenerbahçe galibiyetiyle birlikte 3 maçtan 7 puan topladık. Her zaman önümüzdeki maçı düşünerek hazırlanıyoruz ve bu maçta zor bir karşılaşma olacak" dedi.

Zurita galibiyet, mağlubiyet ve beraberlik hesapları da yaptıklarını ifade ederek, "Belki de yenilebiliriz ama biz elimizden geleni yaparak galip gelmek istiyoruz. Takımızda eksik olan 3 arkadaşımız çok önemli Bu oyuncular sahadan güven duyduğumuz kişilerdi. Ama onların yerine görev alacak futbolcularımıza da güveniyoruz. Bu arkadaşlarımız verilen şansı en iyi şekilde değerlendirerek kendilerini gösterecekler. Kazandığımız zaman 1. sıraya oturabiliriz.Ancak biz liderlikten çok iyi bir futbol sergilemek istiyoruz. İyi futbol galibiyeti getirir ve istenilen sonuca ulaşılır. Şimdi sahada 3 eksiğimizi hissetmeden 3 puan almak için çalışacağız" diye konuştu.

Takım kaptanı Mehmet Polat ise hafta boyunca Beşiktaş maçı için hazırlandıklarını belirterek, "Pazartesiden itibaren çalışmalarımıza başlardık. Eksikliklerimiz var. Ama bu arkadaşların yerine oynayacak arkadaşlarımızda var. Hepsinin oyunu tartışılmaz. Bu takımda görev veriler her futbolcunun sahaya çıkarak elinden geleni yapacağına inanıyorum" dedi.

Kendileri için iyi futbolun ön planda olduğunu ifade eden Kaptan Polat, "Bizim için önemli olan Beşiktaş maçında iyi bir futbol sergileyerek galip gelmek. İnşallah Beşiktaş'ı yenerek istediğimiz puanı alırız. Hedefimiz liderlik ama biz ondan önce takımın kişiliğinin oturmasını istiyoruz. Bana göre şuanda oturmuştur. Şuanda sahada mücadele ederek iyi bir futbolla zevk veren bir oyun sergiliyor. Liderlik önümüzdeki zamanda gereklidir. Şuanda takım çok iyi çalışıyor ve herhangi bir tatsızlık yok. Maç saatinde sahaya çıkarak en iyi performansımızı sergilemek istiyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2008 Cuma 11:27:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?