5
Mayıs
2024
Pazar
GAZİANTEP

Beşler Makarna yılın en başarılı firması

iantep'te yerleşik Beşler Makarna, Türkiye Gıda Sanayi İşverenleri Sendikası (TÜGİS) tarafından ''Yılın En Başarılı Firması'' seçildi. 

Beşler Makarna'ya ''Yılın En Başarılı Firması'' ödülü, önceki gün İstanbul Ticaret Odası'nda (İTO) düzenlenen törenle verildi. Dünya Gıda Günü dolayısıyla düzenlenen ve akademisyenler, milletvekilleri, meslek örgütleri ile sektör temsilcilerinin katıldığı törende, firma adına ödülü İstanbul Tarım İl Müdürü Ahmet Kavak'tan, Beşler Makarna Halkla İlişkiler Müdürü Cengiz Helvacıkara aldı. 

Helvacıkara, yaptığı açıklamada, aldıkları ödülle Beşler Makarna'nın başarısının tesadüfi olmadığının kanıtladığını belirtti. Sektörün en başarılı firması seçilmelerinin çok büyük anlam ifade ettiğini kaydeden Helvacıkara, Beşler Makarna'nın tüketiciye karşı olan sorumluluklarının da başarılarına paralel olarak arttığını vurguladı. Helvacıkara, alınan ödülün kendileri için gurur verici olduğunu ifade ederek, şunları söyledi: 

''Gıda sektörünün tarafsız bir çatı örgütü konumundaki TÜGİS tarafından 'Yılın En Başarılı Firması' seçilmek, henüz 2 yıl önce kurulmuş bir firma için gurur vericidir. Bu yıl içerisinde daha önce almış olduğumuz 'Altın Marka' ödülü ile son olarak layık görüldüğümüz bu ödül, Beşler Makarna'nın başarılarının tesadüfi ve geçici olmadığının en açık ifadesidir. Gerek tüketiciler, gerekse iş dünyası temsilcileri tarafından firmamıza layık görülen her ödül, Beşler Makarna'nın tüketicilere karşı olan sorumluluklarını daha da artırmaktadır. 2 yıl önce en kaliteli makarnayı üretmek, kaliteden asla taviz vermemek ve marka olmak hedefleriyle yola çıkan firmamızın aldığı her ödül, doğru yolda başarıyla ilerlediğini göstermektedir.'' 

Beşler Makarna, daha önce de Tüm Tüketicileri Koruma Derneği tarafından ''Altın Marka'' unvanıyla ödüllendirilmişti.
İHA
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2006 Salı 18:17:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?