6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Beşler Makarna'dan 23 Nisan hediyesi

Dünyadaki tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Beşler Makarna tarafından organize edilen "Makarna Yeme Yarışması" ile kutlanacak.

Beşler A La Turca Macaroni Restaurant'ta gerçekleştirilecek yarışmada dereceye giren çocuklara çeşitli ödüller verilecek.

Beşler Makarna Halkla İlişkiler Müdürü Cengiz Helvacıkara, yaptığı açıklamada, yarışmanın 23 Nisan'ın heyecan ve coşkusunun çocuklarla paylaşılması amacıyla düzenlendiğini belirtti.

Helvacıkara, "23 Nisan coşkusuna çocukların severek tükettikleri yemeklerin başında gelen makarna yeme yarışması sayesinde tüm çocukları ortak edebilmek amacıyla organize ettiğimiz yarışma Beşler A La Turca Macaroni Restaurant'ta saat 14.00'te gerçekleştirilecek. 7 - 9 ve 10 - 12 yaş grubu olmak üzere 2 ayrı kategoride yapılacak yarışmaya makarna yemeyi seven tüm çocuklar katılabilecekler. Eşit olarak hazırlanan makarnaların en kısa sürede yenerek bitirilmesi esasına göre gerçekleştirilecek yarışmada dereceye girenlere sürpriz ödüller verilecektir" dedi.

Helvacıkara, Beşler Makarna olarak sağlıklı, çok yönlü ve ekonomik bir gıda maddesi olan makarna tüketiminin arttırılması amacıyla çeşitli etkinlikler gerçekleştirmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Bu arada, tüm katılımcılara hediye paketinin verileceği yarışmaya katılmak isteyen çocukların Gazimuhtarpaşa Caddesi Milenyum İşmerkezi altında bulunan Beşler A La Turca Macaroni Restaurant'a anne veya babalarıyla birlikte başvurarak kayıt yaptırmaları gerektiği bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2008 Çarşamba 18:48:12
Güncelleme :2 Nisan 2008 Çarşamba 18:58:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sevcan kırımoglu IP: 88.227.92.xxx Tarih : 3.04.2008 21:58:57

üç yaşında yigenim var onun bu yarısmaya katılmasını istiyorum küçük yaş grubunuz varmı