5
Mayıs
2024
Pazar
GAZİANTEP

Betaş Mensucat'a kalite yönetim belgesi

Gaziantep'te Koçer Grubu'na bağlı olarak faaliyet gösteren Betaş Mensucat'a, sunduğu hizmet kalitesinden dolayı AQA Internatıonal LLC tarafından "Kalite Yönetim Belgesi" verildi. 

Amerikan Kalite Denetçisi AQA International tarafından yapılan uzun süreli incelemeler ve denetlemeleri başarıyla tamamlayan şirket, böylece sunmuş olduğu kalite ve hizmeti tescillemiş oldu. Kalite hedefleri, kalite yönetim sistemi planlaması, iç iletişim, kaynak yönetimi, insan kaynakları, altyapı, çalışma ortamı ve ürün gerçekleştirme konuları altında denetlemeye tabi tutulan şirket, kalite denetçilerinden tam not almayı da başardı. Betaş Mensucat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nejat Koçer, amaçlarının her zaman müşteri memnuniyetini, beklentiler ve hedefler doğrultusunda en üst düzeyde tutmak olduğunu belirterek, hedeflerinin uluslararası standartlarda, güvenilirlik ve kalite ilkelerine bağlı olarak üretim yapmak olduğunu kaydetti. Üstün rekabet gücüne ulaşabilmek için firma içinden, son kullanıcıya kadar olan bütün süreçlerde, sürekli gelişme ve iyileştirme anlayışını benimsediklerini ifade eden Koçer, "Uluslararası pazarlarda rekabetin temel şartının yeniliklere, değişime ve dönüşüme açık olmaktan geçtiğini biliyoruz. Buradan hareketle firma olarak değişim yönetimini ilke edinerek, kalite politikamızı, sürekli İyileştirme felsefesi üzerine belirledik" diye konuştu. 

Sektörde sahip oldukları ürünlerle inovasyon sürecine girdiklerini de belirten Koçer, sözlerini şöyle sürdürdü: 

"Sunduğumuz ürün ve hizmetlerimizin kalitesinin sürekli olmasını istiyoruz. Sektörümüzde sahip olduğumuz bilgi, güç, vizyon ve anlayışla hedefimize ulaşmak için benimsediğimiz kalite politikamızı AQA International LLC tarafından 'Kalite Yönetim Sistemi' ile de belgelendirerek, üretim olarak uluslararası standartlara ulaştığımızı kanıtlamış olduk."
İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2006 Çarşamba 18:16:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?