6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Beto ve İvan puandan umutlu

Turkcell Süper Lig'te bu hafta Bursaspor'u konuk edecek olan Gaziantepspor'un yabancı oyuncuları Beto ve İvan, bu maçı kazanıp devreyi galibiyetle bitirmek istiyor.


Geldikleri günden itibaren istikrarlı oyunları ile taraftarın sevgisini ve teknik ekibin güvenini kazanan Beto ve İvan, Gaziantepspor'da arkadaşlık ilişkilerinin üst düzeyde olduğunu ve kendilerinin de kırmızı-siyahlı formayı giymekten büyük mutluluk duyduklarını belirttiler. Özellikle Tabata ile oynamanın büyük bir zevk olduğunu ifade eden Beto, "Gaizantepspor'da olmaktan ve bu arkadaşlarla birlikte oynamaktan dolayı çok mutluyum" dedi.


Sakatlığı döneminde kadronun aranan ismi olan Beto, oynamadığı dönemde çok üzüldüğünü belirterek, "Ama çok çalıştım ve döndüm. Gol atarak dönmem benim için büyük moral oldu. Ancak benim gol atmamdan öte takımın galip gelmesi bizim için daha önemli. Gaziantepspor'da uyum içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yabancı arkadaşlarım çok kaliteli onlarla oynamak büyük zevk. Türk arkadaşlar çok kaliteli ve iyi futbolcular. Takım olarak iyi anlaşıyoruz ve iyi oynuyoruz" dedi.


Beto, Teknik Direktör Nurullah Sağlam'ın da çok iyi bir yönetim sergilediğini ve futbolcularla çok iyi anlaştığını ifade ederek, "Nurullah Hoca ilk geldiği günden beri onunla çalışmaktan mutluyum. Yabancılara nasıl davranmasını çok iyi biliyor. Hep birlikte devam edersek daha da başarılı oluruz diye düşünüyorum. Antrenmanlarda, maçlarda yaptığımız hataları yapmamak için çok çalışıyoruz. Bursa maçında galibiyet sözü veriyoruz ve taraftarımızı stada bekliyoruz" diye konuştu.


Kadrodaki yerini almasının ardından takımın vazgeçilmez oyuncularından olan orta saha oyuncusu İvan da, Gaziantepspor'da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu kaydederek, "Arkadaşlık ilişkilerimiz çok iyi. Onlarla aynı takımda oynadığım için kendi adıma şükrediyorum" şeklinde konuştu.


Bu hafta Bursaspor ile zorlu bir maç yapacaklarını dile getiren İvan, şunları söyledi:
"Her zamanki gibi zor bir maç olacak. Bursa ile aynı puandayız ve bu da maçın önemini artırıyor. Zor bir maç olacak ancak kendi evimizde oynayacağımız için galip gelmek istiyoruz. Ligin başında üst taraflarda yer alma hedefimiz vardı. Sezona iyi başlamamıza rağmen şanssız bir dönem geçirdik. Bu şanssız dönem bizi hedeflerimizden uzaklaştırdı gibi ancak ikinci yarıda de iyi oyunumuzu devam ettirirsek, takım olarak iyi bir yerde oluruz diye düşünüyorum. Bursa maçında taraftarımızın stadı doldurup bizi desteklemelerini istiyoruz. Taraftartan deplasman maçlarına da gelmelerini bekliyoruz. Çünkü, birlikte oynamaktan mutluluk duyduğum takım arkadaşlarımla Gaziantepspor'u çok iyi yerlere taşıyacağımıza inanıyorum."
İvan, bonservisini almak için Gaziantepspor'un girişimde bulunduğunu, transfer teklifi alması durumunda da öncelikle Gaziantepsporlu yöneticilerle görüşeceğini de sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2008 Perşembe 11:51:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?