4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Beyaz ailesinin gergin bekleyişi

Şehit olan askerler arasında açıklanan İrfan Beyaz ismi Gaziantep'te yaşayan Beyaz ailesini endişelendirdi.


Gaziantep'in Güneş Mahallesi'nde yaşayan baba Halil Beyaz, Hakkari Yüksekova'da askerlik görevini yapan oğlundan haber almak için Tugay Komutanlığı'na gitti. Tugay Komutanlığı'nda görev yapan rütbelilerle görüşmesinde kendisine oğlunun şehit olmadığı bilgisinin verildiğini ifade eden Baba Halil Beyaz, "Dün akşamdan itibaren çeşitli haberler yüzünden Tugay Komutanlığı'na gittim. Görüştüğüm askeri yetkililer oğlumun şehit olmadığını, hatta yaralılar arasında bile isminin olmadığını bildirdi" dedi.


Güneş Mahallesi'ndeki evlerinde akrabaları ve komşularıyla gergin bir bekleyişin içine giren baba Halil Beyaz, Hakkari Yüksekova'da görev yapan oğluyla Ramazan Bayramı öncesi görüştüklerini söyledi. Oğlunun operasyona çıkacağını belirttiğini ifade eden baba Halil Beyaz, olaylardan sonra oğluyla görüşmek için girişimlerde bulunduklarını kaydetti.


Bu arada Gaziantep'te terörolaylarına tepki konvoyları oluşturuldu. Ellerine Türk bayrakları alan vatandaşlar, gece geç saatlere kadar konvoylarla şehir turu atarak "Kahrolsun PKK", "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganları attı.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2007 Pazartesi 11:16:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?